Aloe Vera

Aloen historiaa

Aaloeiden historia yltää jopa 1500 eKr., jolloin sitä on käytetty lääkeaineena. 

Egyptin kuningattarien Nefertitin ja Kleopatran on kerrottu käyttäneen aloe veraa ihonhoidossaan päivittäin.

Tarinoiden mukaan Aleksanteri Suuri oli valloittanut Intian valtameressä olevan Socotran saaren pelkästään aaloekasvustojen takia. 

Kristoffer Kolumbus käytti aaloeta sotilaiden haavojen parantamiseen.

Kurkkaa video.

Aloe vera 

on pehmentävä, kosteuttava ja rauhoittava.

Sitä käytetään monissa ihon -ja hiustenhoitotuotteissa. Lisäksi miljoonat ihmiset ympäri maailmaa juovat sitä ravintolisän muodossa.

Forever livingin Aloe vera- tuotteisiin on vaikea olla ihastumatta. Tuotteissa käytetään  Aloe Barbadensis Miller- lajiketta.

Forever Living Produkts toimii yli 160 maassa kaikissa maanosissa ja on maailman suurin Aloe vera- tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelia. Kaikki tuotteet perustuvat stabiloituun Aloe veraan. Valvottu tuotantoprosessi taimesta valmiiksi tuotteeksi asti.

Tutustu lisää.


Lasillinen terveysboostia

Ehdoton myyntisuosikkimme Aloe Vera Gel on todellinen voittaja. Juomamme valittiin vuoden terveysboostiksi Swedish Health Awardseissa toissa vuonna. Ja tämä tapahtui, ennen kuin paransimme juoman koostumusta ja pakkasimme juoman uuteen ja ympäristöystävälliseen pakkaukseen.

Aloe vera-pitoisuus nousi huimaan 99,7% ja sai C-vitamiinia kaverikseen. C-vitamiini auttaa mm. vähentämään väsymystä ja uupumusta, lisää raudan imeytymistä, mikä puolestaan on tärkeää veren muodostumiselle ja elimistön normaalille hapenkuljetukselle.


Nyt myynnissä myös ihanat baby-aloet, 330ml- pakkauskoot.

Pieni pakkaus, suuri sisältö, katso täältä.